24.10.20

Super League: Θετικά στον ιό δυο μέλη του Απόλλωνα Σμύρνης...



Θετικά σε κορωνοϊό βρέθηκαν δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Απόλλωνα Σμύρνης όπως αναφέρει η ομάδα σε σχετική ανακοίνωση.

Άμεσα οι... υπεύθυνοι ακολούθησαν το πρωτόκολλο και τέθηκαν σε καραντίνα. Το παιχνίδι με την Λαμία είναι στον αέρα, την στιγμή που θα πρέπει να επισημανουμε ότι εάν βρεθεί ένα ακόμη, τότε βάσει κανονισμού αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα μας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ. Αμέσως, ενεργοποιήθηκαν από την ομάδα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο υγείας.

Τέθηκαν και οι δύο σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, εκ νέου, σε τεστ COVID-19 όπως επιβάλει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπή της ΓΓΑ (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά τον αγώνα με εντός έδρας αγώνα τη Λαμία (Κυριακή, 25/10/2018, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League Interwetten, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος και οι 23 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: