20.10.20

Έξαλλοι στο Open...


Χαμός με την παρουσία της  Ραχήλ Μακρή, σε σόου του Open. Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού αναζητάει ευθύνες, καθώς η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί, στα social media,  με σκαιότατο τρόπο σε... βάρος του Ιβάν Σαββίδη για μία συνάντησή του με τον Τσαβούσογλου.

**Το Mega θέλει να επαναφέρει τον “Εκατομμυριούχο”, αλλά το Internet έχει αλλάξει τα πάντα. Η Google έχει τις απαντήσεις για όλα.

**Είναι τρομακτικό το κενό της απουσίας μιας σοβαρής εκπομπής πολιτικής συζήτησης στη βραδυνή ζώνη. Ο τομέας της  ψυχαγωγίας σαρώνει την ενημέρωση, η οποία σταματάει κάπου στις 9.00 το βράδυ για την ιδιωτική τηλεόραση και στις 10.00 για την κρατική.

**Ο “νόμος Κρέτσου” παρήγαγε μερικές εκατοντάδες θέσεις εργασίας στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση και επέτρεψε την επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας με σειρές υψηλού επιπέδου.

**Οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών κάνουν μια αίτηση και εφόσον καλύπτουν τις προϋποθέσεις λαμβάναν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας το 35% του επιλεγμένου προυπολογισμού. Με την  τροπολογία Πιερρακάκη, το ποσοστό αυτό ανέβηκε στο 40%...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: