16.10.20

Ποιος αλλοίωσε τη δημοσκόπηση του OPEN;...


Ένα πολύ περίεργο γεγονός έχει συμβεί με τη δημοσκόπηση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του OPEN, την Πέμπτη το βράδυ, δημοσκόπηση της Alco. 

 Διότι... άλλα γραφικά βλέπουμε πως έδειξε το δελτίο ειδήσεων του καναλιού και άλλα γραφικά παρουσιάζει η ίδια η εταιρίεα δημοσκόπησης στο site της. Στο ερώτημα αν ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με την κυβέρνηση και τα μέτρα που πήρε στην Υγεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων είδαμε το παρακάτω γραφικό. Το 46% δεν είναι ικανοποιημένο (κόκκινο χρώμα), ενώ το 42% είναι (πράσινο). Και βλέπουμε το παράδοξο γεγονός το 42% (πράσινο) να είναι μεγαλύτερο από το 46% (κόκκινο). 


 Στο site της Alco όμως παρατηρούμε την παρακάτω εικόνα. Τον ίδιο πίνακα με σωστά τα μεγέθη. Δηλαδή το 46% (κόκκινο) να είναι φυσιολογικά μεγαλύτερο από το 42% (πράσινο). 


 Τι συνέβη άραγε; Ποιος στο OPEN παρουσίασε αλλοιωμένο το πρώτο γράφημα και γιατί; Και δεν είναι το μόνο αλλοιωμένο γράφημα, αλλά ας μείνουμε προς το παρόν σε αυτό. 

 Υπάρχει κι άλλο περίεργο όμως. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Πέμπτης είδαμε, όπως σας είπαμε, το λάθος γραφικό. 

 Στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων όμως της Παρασκευής το κανάλι παρουσίασε τα σωστά γραφικά. Είχε παρουσιάσει και ο ΣΚΑΪ διάφορες τέτοιες αλχημείες αν θυμάστε.

 Μέχρι και που γύρισε το χρόνο ανάποδα προκειμένου να δείξει την ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ ως ύφεση. Λέτε να έγινε ΣΚΑΪ και το OPEN;... 

 Δημήτρης Κανελλόπουλος 

 Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: