23.10.20

Πρώτη νύχτα στις φυλακές...


BINTEO από την άφιξη των χρυσαυγιτών...
Στις φυλακές Δομοκού έφτασαν στις 20:15 οι 27 καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Οι καταδικασθέντες θα μεταφερθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου... θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση και τεστ κορωνοϊού, ενώ θα παραμείνουν σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους , ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους.


Η πρώτη κλούβα που μετέφερε 6 άτομα έφτασε στη Λαμία περίπου τις 5 το απόγευμα. Στο Tμήμα Mεταγωγών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί ήταν επί ποδός.

Κάτω από αυστηρά μέτρα  οι κρατούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα και μπήκαν στα κρατητήρια. Λίγα λεπτά αργότερα οι 3 από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι 3 για αυτό του Μαλανδρίνου.

Μετά από 2 ώρες έφτασε και η μεγάλη κλούβα του Τμήματος μεταγωγών, στην οποία επέβαιναν 27 μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους τα μεγάλα ονόματα.

Στην Λαμία κατέβηκε μόνο ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς που με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας πήρε τον δρόμο για το Μαλανδρίνο.

Tεσσερις από αυτούς θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι 23, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.


Τεσσερις από αυτούς θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι 23, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.

Ένα άλλο βαν μετέφερε την μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

Στις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι όπου θα κρατηθούν αρχικά, σε καραντίνα 14 ημερών, όλοι οι φυλακισθέντες, οι οποίοι θα υποβληθούν και σε τεστ για Covid-19 και ύστερα θα μεταφερθούν στα κελιά τους

Δείτε την άφιξη τους:


πηγη tvstar.gr

πηγη βίντεο mega.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: