23.10.20

Ψάχνουν μέχρι τα μοναστήρια...



...για να βρουν τον Παππά. Ενημερώθηκε και η Interpol...
Θρίλερ εξακολουθεί να επικρατεί με την εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ο Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη. 

 Όπως... μετέδωσε, πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Interpol. Πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθείται σε τέτοιες περιπτώσεις και ενεργοποιήθηκε και για τον Χρήστο Παππά που είναι φυγόποινος. 

 Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του με τις αρχές να τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια στα οποία έκανε επισκέψεις συχνά. 

 Ο Χρήστος Παππάς παρουσιάστηκε την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια διέφυγε με αποτέλεσμα να καταζητείται από την ελληνική αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι περιοριστικοί όροι που του είχαν αρχικά επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του το 2015, προέβλεπαν μεταξύ άλλων, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα. 

Αυτό άλλαξε επί το ευμενέστερο για τον υπόδικο τότε χρυσαυγίτη και είχε την υποχρέωση της εμφάνισης μία φορά το μήνα. Φαίνεται ότι αποκλείεται το σενάριο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όμως, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απαντηθούν ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα.

 Σύμφωνα με την αστυνομία ο Χρήστος Παππάς είχε δηλώσει άλλα δύο σπίτια, εκτός από το σπίτι του στου Παπάγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: