27.10.20

Το πινγκ-πονγκ Φώφης-Κικίλια...


Συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έχει τη σημασία του. Ο λόγος για ένα ιδιότυπο λεκτικό …πινγκ-πονγκ, που έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Σωτηρία, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των 50 κλινών ΜΕΘ που δώρισε η... Βουλή στο ΕΣΥ λόγω πανδημίας, μεταξύ του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανάγκασε τον υπουργό να παραδεχθεί δημόσια ότι επρόκειτο για πρωτοβουλία του κόμματός της και μάλιστα να την ευχαριστήσει για αυτό. 

Οι τόνοι στον διάλογο μεταξύ των δύο, είχαν ανέβει νωρίτερα, όταν μέσα ακόμα στο κτίριο που στεγάζει το νοσοκομείο, η Φώφη Γεννηματά μίλησε για την ανάγκη ένταξης των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά, την ανάγκη νέων προσλήψεων, αλλά και άλλων έκτακτων μέτρων υπέρ των υγειονομικών. 

Απαντώντας, ο υπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καταβάλει προσπάθειες και έχει ανακοινώσει πολλά μέτρα σε αυτή την κατεύθυνση. «Δεν τα έχετε ανακοινώσει», τον διέκοψε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «τα υπόσχεστε, αλλά δεν τα υλοποιείτε, και όταν τα υλοποιείτε το κάνετε με μεγάλη καθυστέρηση ή με περίεργο τρόπο»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: