24.10.20

Το θέατρο της βδομάδας...




Γιώργος Βαρεμένος

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης εξακολουθεί να ψάχνει για τον χρυσαυγίτη Παππά ή δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμη απ’ τον 14χρονο;


• Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν τον Παππά σε μοναστήρια. Λες να έχει ο Αμβρόσιος καμμιά ιδέα;


 Απ’ την πλευρά του ο... Κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει τη μία μέρα την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο και την επομένη το πρωί επεμβαίνει ο πρωθυπουργός και την ματαιώνει. Είναι αποφασισμένος να μας σώσει από τον εαυτό του.

• Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανώ με το οποίο χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση τσίρκο. Ναι, αλλά κόβει τα περισσότερα εισιτήρια στις δημοσκοπήσεις.

 Ο πρωθυπουργός το ξεκαθάρισε ότι για την πανδημία δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα αλλά τα σωστά. Όπως αυτό που εστάλη από την επίσκεψη στη Σαμοθράκη: όταν πλησιάζει το Oruc Reis, πάμε για μπάνιο.

• Μέχρι πού πρέπει να φθάσει το Oruc Reis για να χαλάσει η διάθεσή του;

 Αποκάλυψη! Ξέρετε γιατί ματαιώθηκε ο Μεγάλος Περίπατος; Επειδή αρνήθηκε να πάει βόλτα με την καρότσα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

• Έπεσε η ιδέα ο Μεγάλος Περίπατος να μετονομασθεί σε Λεωφόρο των Πριγκήπων. Είναι τόσο μεγάλη η δυναστεία που υπάρχει πλέον χώρος για λεωφόρο Όλγας (όχι της Κεφαλογιάννη, αλλά της παληάς).


 Αυτοί που φύτεψαν τα δενδρύλλια χασίς στον Μεγάλο Περίπατο, πρέπει να ευθύνονται για το γεγονός ότι στη Δημαρχία τα βλέπουν όλα ρόδινα.

 Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι από ‘δω και στο εξής θα λέει μόνο Βόρεια Μακεδονία. Προφανώς είναι έξω με πενθήμερη άδεια, αφού είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι απ΄ το να συμβεί αυτό προτιμά να πάει φυλακή

 Με τον Πτωχευτικό Κώδικα επιβεβαιώνεται ο θάνατος του εμποράκου. Ζωή σε λόγου τους.

• Άσε που εξισώνονται οι ιδιώτες με τις επιχειρήσεις. Τόχε πει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα μας κάνει επιχειρηματίες.

 Χαρίλαος Τρικούπης: «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν». Αν αυτό λεγόταν σήμερα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης απλώς θα άλλαζαν το δυστυχώς με το ευτυχώς.

 Όπως ανέφερε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, μας λέει ό,τι λέει και στα παιδιά του. Μπα, μάλλον νήπια  μας θεωρεί. 

 Τόπε κι αυτό ο Άδωνις: το αντιφασιστικό συλλαλητήριο ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων. Λοίμωξη ο λόγος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: