13.10.20

Όταν ο Κοντονής ήταν περήφανος για τις αλλαγές των Κωδίκων...


Πριν ασκήσει δριμεία κριτική και βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Κοντονής δήλωνε... περήφανος για την αλλαγή των Κωδίκων λίγο πριν την έναρξη της σχετικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια τον Ιούνιο του 2019. Ο σφοδρός πολέμιος της τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα που έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί on air από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο δήλωνε περήφανος στη Βουλή για το νομοθέτημα, αλλά προέτρεπε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το υπερψηφίσουν. 

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 6 Ιουνίου 2019: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους. Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα. Σας ευχαριστώ πολύ». 

Ως εκ τούτου, εγείρεται το ερώτημα μετά και την τελευταία του δήλωση: Θα καταψήφιζε ένα νομοθέτημα που ο ίδιος προέτρεπε τους συναδέλφους του στην αντιπολίτευση να υπερψηφίσουν;...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: