5.10.20

Μια «ανάσα» από τη Φενέρ ο Πέλκας!...


Μετά από μια... ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει σε ηλικία 12 ετών το κατώφλι της Τούμπας, ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να... αποτελέσει παρελθόν. 

Η Φενέρμπαχτσέ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, με τους Θεσσαλονικείς να συναινούν, σεβόμενοι και την επιθυμία του 26χρονου ποδοσφαιριστή!

Αυτή η κολώνια... κρατάει χρόνια! Η Φενέρ «γυροφέρνει» εδώ και καιρό τον Δημήτρη Πέλκα και φαίνεται πως -πλέον- ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της, ενεργοποιώντας τη «βόμβα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου!

Οι Τούρκοι προσφέρουν 1.6 στον ΠΑΟΚ, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Πέλκα με τους Θεσσαλονικείς, συν το ποσοστό ύψους 20% επί των δικαιωμάτων του. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, διπλασιάζοντας τις απολαβές του καθώς αγγίζουν τα 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Στην παρούσα φάση απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινούνται για αντικαταστάτη, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: