16.10.20

Τέλος ο Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό!...


Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό και ο Τσάβι Ρόκα μετά τον Ντάνι Πογιάτος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της... συνεργασίας της, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Μετά την φυγή του Πογιάτος ήταν δεδομένο ότι θα ακολουθούσε κάποια στιγμή και αυτή του Ρόκα, καθώς ο Ισπανός δεν είχε... λόγο σε καμία από τις κινήσεις του τριφυλλιού.

Φυσικά, οι λόγοι της αποχώρησής του έχουν να κάνουν με τη λανθασμένη επιλογή του Πογιάτος, αλλά με το γεγονός ότι ήταν ουσιαστικά.... απών από τα πράσινα αποδυτήρια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα... αντικαταστήσει τον Τσάβι Ρόκα. Πρώτα θα έρθει ο Λάζλο Μπολόνι και θα συζητήσει μαζί του και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα ακολουθήσει το ίδιο πλάνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του»...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: