13.10.20

Ο Ζούλας το παίζει αφεντικό και σε συνηγόρους...


Ενα άκρως επικριτικό σχόλιο για τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα δημοσιεύει η εφημερίδα «Αυγή» με αφορμή και την ιστορική απόφαση για την ΧΑ. Η εφημερίδα γράφει ότι ο... πρόεδρος της ΕΡΤ τηλεφώνησε και προσπάθησε να επιπλήξει τον συνήγορο Πολιτικής Αγωγής Κώστα Παπαδάκη, επειδή μαζί με άλλους συναδέλφους του συνηγόρους εξέδωσαν ανακοίνωση ενάντια στο «κόψιμο» της εκπομπής της Εύης Ξυνού στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, που κάλυπτε με ακεραιότητα τα τεκταινόμενα στη δίκη.

Γράφει μεταξύ άλλων η «Αυγή»:

Εφτασε στα αυτιά μας πως ο Κωνσταντίνος Ζούλας, λίγες μέρες πριν από την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τηλεφώνησε στον συνήγορο Πολιτικής Αγωγής για την επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, Κώστα Παπαδάκη, με σκοπό να του «τρίξει τα δόντια».

Με ύφος ιταμό και εν είδει προϊσταμένου, ο πρόεδρος της ΕΡΤ προσπάθησε να επιπλήξει τον μαχητικό δικηγόρο, επειδή μαζί με άλλους συναδέλφους του συνηγόρους εξέδωσαν ανακοίνωση ενάντια στο «κόψιμο» της εκπομπής της Εύης Ξυνού στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, που κάλυπτε με ακεραιότητα τα τεκταινόμενα στη δίκη. Επί 20 λεπτά «κατσάδιαζε» τον Κ. Παπαδάκη λέγοντάς του μεταξύ άλλων «πώς θα σας φαινόταν αν εγώ έκανα παρατηρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του δικού σας γραφείου;».

Προφανώς ο Κ. Ζούλας θεωρεί την ΕΡΤ μαγαζί του και τον εαυτό του «αφεντικό» σε κάποιο εκδοτικό συγκρότημα. Δεν λειτουργεί ως επικεφαλής ενός δημόσιου φορέα που οφείλει να συμβάλει στην ενημέρωση και την καταδίκη της εγκληματικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: