16.10.20

Ετοιμάζει… αντεπίθεση για τον Ποινικό Κώδικα ο ΣΥΡΙΖΑ!...


Μπορεί το γκραν φινάλε του Σταύρου Κοντονή από τον ΣΥΡΙΖΑ να βοήθησε την κυβέρνηση και πολλά ΜΜΕ να υποστηρίξουν ότι με τον νέο Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του... Ιουλίου του 2019, οι χρυσαυγίτες θα πέσουν «στα μαλακά», όμως… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. 

Ο Neo πληροφορείται ότι μόλις ολοκληρωθεί η ανακοίνωση των ποινών, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντεπιτεθεί -και, μάλιστα, δια του νυν διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα που, ως υπουργός Δικαιοσύνης, έβαλε την υπογραφή του στην ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα, Μιχάλη Καλογήρου. 

Η απόφαση στην Κουμουνδούρου είναι ήδη ειλημμένη, μετά την καταγγελία-σοκ του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Κώστα Παπαδάκη, σύμφωνα με τον οποίο το διευθυντήριο της οργάνωσης μπορεί να υπηρετήσει στη φυλακή μόλις… 34 μήνες, λόγω του παλιού Ποινικού Κώδικα! 

«Το αδίκημα είναι πριν την ισχύ του νέου Ποινικού Κώδικα. Έτσι, εφαρμόζονται οι διατάξεις του παλαιού που είναι ευνοϊκότερες. Έτσι, μιλάμε για το 1/3 της ποινής συν την προφυλάκιση. Μιλάμε πλέον για 34 μήνες στο διευθυντήριο», τόνισε ο Κώστας Παπαδάκης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει παρέμβαση του τύπου «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: