22.10.20

Επανεμφάνιση Χουλιαράκη στους «τεχνοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ»...


Ένα ευρύ δίκτυο «τεχνοκρατών» συγκροτεί ήδη ο Γιάννης Δραγασάκης, ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών, που φιλοδοξεί να μετατρέψει σε αριστερή «ΔιαNeosis». 

Ο αντιπρόεδρος της...προηγούμενης κυβέρνησης έδωσε ένα στίγμα των προθέσεων και των σχεδίων του με την δημόσια διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης, με θέμα «Αναπτυξιακές και δημοσιονομικές προοπτικές και προκλήσεις μετά την πανδημία – Προετοιμάζοντας την επόμενη δεκαετία». 

Το πάνελ ήταν «βαρύ» και είχε και ένα ενδιαφέρον σημείο: την επανεμφάνιση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ένα ευρύ δίκτυο «τεχνοκρατών» συγκροτεί ήδη ο Γιάννης Δραγασάκης, ως επικεφαλής του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών, που φιλοδοξεί να μετατρέψει σε αριστερή «ΔιαNeosis». 

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε ένα στίγμα των προθέσεων και των σχεδίων του με την δημόσια διαδικτυακή συζήτηση που διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης, με θέμα «Αναπτυξιακές και δημοσιονομικές προοπτικές και προκλήσεις μετά την πανδημία – Προετοιμάζοντας την επόμενη δεκαετία». 

Το πάνελ ήταν «βαρύ» και είχε και ένα ενδιαφέρον σημείο: την επανεμφάνιση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χουλιαράκη, ο οποίος έχει φανατικούς φίλους, αλλά και άσπονδους εχθρούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από τότε που έδρευε στην οδό Νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: