12.10.20

Άρης Πορτοσάλτε με το όνομα...


Σε μία ωριαία εκπομπή αυτοαναφορικότητας προχώρησε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3, μία ώρα αφιερωμένη αποκλειστικά στον... εαυτό του. 

 Ηθελε να απαντήσει και, αν θέλετε τη γνώμη μου, καλά έκανε. Και είπε πάλι για εμάς, την «Εφ.Συν.», είπε και για την «Αυγή», είπε πάρα πολλά. Ευχαρίστησε και όλη την κυβέρνηση που του συμπαραστάθηκε για την καταδρομική που δέχτηκε το Σάββατο βράδυ στην οικία του, με συνθήματα στους τοίχους και τρικάκια. 

Τον επισκέφτηκε μάλιστα στο σπίτι του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας.  

 Μία ολόκληρη ώρα λοιπόν με τον Αρη Πορτοσάλτε να αποκαλεί την «Εφημερίδα των Συντακτών» ως «Φωνή των Συντακτών». 

Ειρωνικά. Ως λοιδορία. Περιπαιχτικά. Αλλωστε, όπως διευκρίνισε, δεν τη διαβάζει τη «Φωνή των Συντακτών». Θα διαβάζει προφανώς μόνο τα σχόλια που, δήθεν, τον στοχοποιούν. Οπως εκείνο της περασμένης Τετάρτης, του Κίμπι, που έκανε κριτική σε μία άποψη του κ. Πορτοσάλτε για το... φασισμό του πλήθους που συγκεντρώθηκε έξω από το Εφετείο. 

Ο Γιάννης Κιμπιρόπουλος ήταν μέσα στο (αντιφασιστικό) πλήθος, «έφαγε» και δακρυγόνα, είχε έναν λόγο παραπάνω να κρίνει την (ακραία) άποψη του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ. Δημοσιογράφος, έτσι; Σκεφτείτε να διάβαζε και την εφημερίδα «Φωνή των Συντακτών»;...

 Δημήτρης Κανελλόπουλος 

 Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: