1.10.20

Νέα μήνυση..


...εις βάρος του γυναικολόγου που έχει καταγγελθεί για βιασμό...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού - γυναικολόγου στη Ρόδο. 

Ακόμη μία μήνυση υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου εναντίον του... ζητώντας την ποινική δίωξή του. Υποβλήθηκε από μία 25χρονη η οποία πήγε για εξέταση στον συγκεκριμένο γιατρό πριν από δύο χρόνια και η ίδια βίωσε αντίστοιχες καταστάσεις με αυτές που έχουν ήδη καταγγείλει άλλες επτά γυναίκες συνολικά. 

Ο εν λόγω γυναικολόγος έχει καταγγελθεί για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση.

Η μήνυση κατατέθηκε δια της δικηγόρου κ. Μύριαμ Τομαρά, και σε αυτήν η 25χρονη κοπέλα αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον γιατρό στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018 καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με μία κύστη την οποία είχε. 

Όπως καταγγέλλει η κοπέλα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης που της έγινε, η συμπεριφορά του γιατρού ήταν τέτοια που και πόνο της προκάλεσε και την έφερε σε δύσκολη ψυχολογικά θέση. Η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων πως μέχρι σήμερα το περιστατικό αυτό δεν το έχει ξεπεράσει ενώ τελικά αναγκάστηκε να πάει σε άλλο γυναικολόγο για να εντοπίσει την κύστη την οποία είχε. 

Η 25χρονη ζητεί και αυτή την ποινική δίωξη του γιατρού για τις πράξεις που έγιναν σε βάρος της. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη μήνυση, ανεβάζει στις οχτώ τον συνολικό αριθμό των γυναικών που έχει προσφύγει έως τώρα στη δικαιοσύνη κατά του γιατρού...

rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: