21.10.20

Ιωάννινα: Αυξήθηκαν τα κρούσματα στο γηροκομείο...

 Συναγερμός και στον Βόλο...
Άλλα δύο περιστατικά μόλυνσης από τον νέο κορονοϊό επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των τροφίμων του Γηροκομείου «Ζωσιμαδών». Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στον... οίκο ευγηρίας της μητρόπολης διαμένουν 105 ηλικιωμένοι και ο συνολικός αριθμός των φιλοξενουμένων που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 ανέρχεται πλέον στους 16.

Εν τω μεταξύ, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και εργαζόμενος της δομής ο οποίος είχε υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο τις προηγούμενες μέρες.


►Στον Βόλο, ανησυχία στις πελάτισσες γυναικολόγου της πόλης προκάλεσε η είδηση ότι ο γιατρός τους νοσεί από τον νέο κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό, τόσο εγκυμονούσες γυναίκες όσο και γυναίκες που τον επισκέπτονταν για γυναικολογικά θέματα, έχουν τεθεί σε καραντίνα και παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας τους.

Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι ο γυναικολόγος υποβάλετο σε τεστ Covid-19 ανά 10ήμερο, καθώς αυτό βοηθά σημαντικά στην ιχνηλάτηση των επαφών του, προκειμένου να μειωθεί η τυχόν διασπορά του ιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: