18.10.20

Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας...











... τις επόμενες ημέρες...
Για σήμερα, Κυριακή, στη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και...βαθμιαία στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-10-2020

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη νότια νησιωτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.



ΤΡΙΤΗ 20-10-2020

Στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη και Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή..



ΤΕΤΑΡΤΗ 21-10-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Αιγαίο και πιθανόν στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί σε σχεδόν κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία από τους 23 βαθμούς της Κυριακής θα πέσει στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

πηγη news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: