21.10.20

Το γράμμα του δράστη στην οικογένειά της Σούζαν Ίτον...


Γράμμα στην οικογένεια της βιολόγου Σούζαν Ίτον φέρεται πως έστειλε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της στην Κρήτη, Γιάννης Παρασκάκης, τον Αύγουστο του 2019 και... μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται στην επιστολή, την οποία έχει στη διάθεσή της η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, o Παρασκάκης μιλά για το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής του» και ζητάει συγγνώμη.

Μάλιστα, υποστηρίζει πως έχασε τον έλεγχο του εαυτού του καθώς «μια μορφή ενέργειας» είχε μπει μέσα του.

Ο Γιάννης Παρασκάκης έστειλε το γράμμα στην οικογένειά του, μαζί με άλλες επιστολές, ωστόσο οι γονείς του αποφάσισαν να το κρατήσουν και να μην το στείλουν στους οικείους της Αμερικανίδας βιολόγου.

«Ένα συγγνώμη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το μοιραίο λάθος που έκανα. Αφαίρεσα μια ζωή και βασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της» γράφει ο Γιάννης Παρασκάκης στην αρχή της επιστολής του.

Στη συνέχεια αναφέρεται σε μια «ενέργεια» που τον υποκινούσε και τον «ώθησε» να κάνει αυτή την πράξη.

«Εδώ στη φυλακή με την βοήθεια ψυχολόγου κατάφερα να ηρεμήσω και να συνειδητοποιήσω το τεραστίων διαστάσεων πρόβλημα που δημιούργησα με την πράξη μου αυτή, τόσο σε εσάς, στην οικογένεια της αδικοχαμένης Αμερικανίδας βιολόγου και τους γύρω σας όσο και στην κοινή γνώμη, όσο και σε μένα και τη δική μου οικογένεια και συγγενείς» υποστηρίζει ο ίδιος, γράφοντας παράλληλα πως λυπάται πάρα πολύ για την πράξη του και εύχεται «να μην είχε γίνει ποτέ».

Στη συνέχεια ζητά εκ νέου συγγνώμη για την πράξη του και υποστηρίζει ότι έχει μετανιώσει και θέλει να τιμωρηθεί για να νιώσει «τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά σας και στους γύρω σας».

Τη δική της συγγνώμη είπε και η μητέρα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Σούζαν Ίτον.

Η Μαρία Παρασκάκη μίλησε για το βάρος που σηκώνει η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά στην Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία στο Ρέθυμνο με δύο δημοσιογράφους...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: