22.9.20

Για όλα φταίει η κάμπια...


«Ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε», ομολογεί ο Δήμαρχος της Αθήνας, ρίχνοντας το φταίξιμο για το «κιτρίνισμα» του γκαζόν στην Ομόνοια, σε μια...κάμπια. 
«Σχετικά με το γκαζόν στην Ομόνοια κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την κατακραυγή στα social media. 

Ο ίδιος μάλιστα αναφερόμενος στον «Μεγάλο Περίπατο» σημείωσε ότι έχει «πιλοτική λογική» δηλώντας ευθαρσώς ότι «βγήκε και δεν βγήκε». Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα φύγουν οι πανάκριβες ζαρντινιέρες ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ανερυθρίαστα ότι «βεβαίως. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα», ενώ απέφυγε να δεσμευτεί για το πότε θα ξεκινήσει η ανάπλαση της Πανεπιστημίου. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην ίδια συνέντευξη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών πρασίνου του Δήμου με την υπογραφή συμφωνίας με ιδιώτη. Ερωτηθείς για το τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε αόριστα ότι «θα συνεχίσουν σε επιτελική λειτουργία να παρακολουθούν τον ιδιώτη και να λαμβάνουν συγκεκριμένες αποστολές. Ξέρουν το πράσινο στην Αθήνα όσο κανείς». 

Αναφερόμενος στα δημοτικά πάρκινγκ που λειτουργούν δωρεάν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Βαρβάκειο, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα μπει αντίτιμο καθώς είναι πρόβλημα το γεγονός ότι «κάποιοι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους για όλη μέρα ακόμη και για δύo ημέρες»... 


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: