10.7.20

«Βατερλώ» σε τέσσερα μαθήματα στις Πανελλήνιες...

Χαμηλές ήταν οι επιδόσεις των συνολικά 94.918 υποψηφίων που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις, ωστόσο, τέσσερα ήταν τα μαθήματα που έγινε «Βατερλώ».
Πρόκειται για τα Μαθηματικά όπου το 58,84% έγραψε βαθμούς κάτω της βάσης, η Ιστορία όπου οι...

 μισοί υποψήφιοι (50,8%), δεν κατάφεραν να πιάσουν το δέκα, η Πληροφορική όπου το 44,75% επίσης έγραψε κάτω από τη βάση αλλά και η Χημεία - μάθημα στο οποίο τα θέματα είχαν κριθεί εξόχως προβληματικά - με το 48,28% να κινείται επίσης κάτω από τη βάση.

Εντυπωσιακό είναι επίσης φέτος και το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αναβαθμολογήσεων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, καθώς έφτασε στο 17,17%. Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά έγινε συνεξέταση των μαθημάτων Νεοελληνική Γλώσσα με Λογοτεχνία.

Σχετικά καλύτερες εμφανίζονται οι επιδόσεις των υποψηφίων σε Κοινωνιολογία, Βιολογία, Οικονομία και νεοελληνική Γλώσσα.

Οι βαθμολογίες

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ που διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις με το νέο, αλλά και με το παλαιό σύστημα μπορούν να εισέρχονται στην πλατφόρμα, να εισάγουν τον Κωδικό Υποψηφίου και τα Αρχικά Ονομαστικών έτσι ώστε να μάθουν τις βαθμολογίες που έλαβαν στα μαθήματα που διαγωνίστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα...

tvxs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: