2.1.20

Θέλει να κρυφτεί... η «Δημοκρατία», αλλά...

Θέλει να κρυφτεί... η «Δημοκρατία», αλλά...Το δικό της «χριστιανικό» μήνυμα αγάπης και συναδέλφωσης δίνει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο ρεπορτάζ για την πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα.

Με...
κεντρικό τίτλο «Αθήνα: Πρωτοχρονιά με...φαν κλαμπ τους λαθρομετανάστες», η εφημερίδα γράφει: «Ορδές μεταναστών κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για να υποδεχτούν το 2020...Ήταν μάλιστα τόσοι πολλοί οι αλλοδαποί που κατέκλυσαν την καρδιά της πρωτεύουσας για να...ακούσουν τις Μέλισσες και τους υπόλοιπους εγχώριους καλλιτέχνες, που νόμιζε κανείς ότι δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στο Ισλαμαμπάντ!».

Φαίνεται ότι για ορισμένους και στα ΜΜΕ είναι δύσκολο να ξεφύγουν από τη φύση τους και να δείξουν λίγη ανθρωπιά, έστω τις γιορτινές μέρες. 

Η «Δημοκρατία» υιοθετεί τα ρατσιστικά στερεότυπα των Σαμαρά-Βορίδη, σύμφωνα με τα οποία «πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους λαθρομετανάστες», οι οποίοι είναι «εισβολείς» που αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας.

Η Χρυσή Αυγή, αλλά και τα παραληρήματα του Κυριάκου Βελόπουλου, έχουν τραφεί τα τελευταία χρόνια και από τη στάση αρκετών μέσων ενημέρωσης, τα οποία πλειοδοτούν σε ρατσισμό, εθνικισμό και κινδυνολογία.

Η ΕΣΗΕΑ έχει κάποια άποψη για τα δημοσιεύματα αυτά;...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: