2.1.20

«Διαφήμιση 640.000 ευρώ για το ανολοκλήρωτο μετρό Θεσσαλονίκης»...

«Διαφήμιση εξακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ για ένα έργο όπως το μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν το ολοκληρώνουν, αλλά το διακόπτουν με τη βίαιη απόσπαση των αρχαίων, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει», σημειώνει δηκτικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος.

Ο...
τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει «Ένας μποναμάς, όχι για την ενημέρωση, αλλά για την παραπλάνηση του κοινού, από εκείνους που νοιώθουν ασύδοτοι, μέσα στην επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.»

Για να καταλήξει «Μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας, στην προσπάθεια να γυρίσουν την Ελλάδα πολύ πίσω. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ευτυχισμένο το χίλια εννιακόσια πενήντα τόσο! Όσο για την αλήθεια τί να σου κάνει κι’ αυτή μπροστά σε 2020 ψέματα;»

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου

Διαφήμιση εξακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ για ένα έργο όπως το μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν το ολοκληρώνουν, αλλά το διακόπτουν με τη βίαιη απόσπαση των αρχαίων, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ένας μποναμάς, όχι για την ενημέρωση, αλλά για την παραπλάνηση του κοινού, από εκείνους που νοιώθουν ασύδοτοι, μέσα στην επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.

Μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας, στην προσπάθεια να γυρίσουν την Ελλάδα πολύ πίσω. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ευτυχισμένο το χίλια εννιακόσια πενήντα τόσο!

Όσο για την αλήθεια τι να σου κάνει κι’ αυτή μπροστά σε 2020 ψέματα;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: