29.5.19

Στην ΕΡΤ τo debate για τον Δήμο Αθηναίων...












O Κώστας Μπακογιάννης και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, εκθέτουν τις...
απόψεις και το πρόγραμμά τους στο debate που θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1, αύριο Πέμπτη 30 Μαΐου στις 21:00.
Τη συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων για τον Δήμο Αθηναίων συντονίζει η..
Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Η ΕΡΤ1 θα καλύψει και τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, με συνεχή ροή ενημέρωσης από νωρίς το πρωί έως και τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Όλες οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα προσαρμοστούν στην τρέχουσα επικαιρότητα, με επιτόπιες καλύψεις της ψηφοφορίας, των δηλώσεων των υποψηφίων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και κάθε γωνιά της χώρας, μέσα από ζωντανές συνδέσεις με το δίκτυο ανταποκριτών της ΕΡΤ σε όλη την Περιφέρεια.
Η εκλογική βραδιά, την οποία παρουσιάζει και συντονίζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ξεκινά στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.
Στο στούντιο, ο καθηγητής - εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος, ο πολιτικός αναλυτής, καθηγητής Γεράσιμος Μοσχονάς, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας και της αγοράς, σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις...

zoornalistas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: