1.5.19

Εσύ θα έμενες στο σπίτι του Πιτίνο;...

O Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στις ΗΠΑ και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στην... φτωχική του έπαυλη στο Μαϊάμι!

Υπάρχουν όμορφα σπίτια. Σπίτια με...
ξεχωριστή διακόσμηση, σε ιδιαίτερα μέρη, με μοναδικό στυλ. Υπάρχουν μικρά σπίτια, πιο μεγάλα, διώροφα, μεζονέτες. Και μετά, έχουμε το σπίτι του Ρικ Πιτίνο!

Gallery item 1

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται αυτές τις ώρες στις ΗΠΑ και στο Μαιάμι, λόγω του γάμου της ανιψιάς του. Ο 66χρονος προπονητής εκμεταλλεύτηκε και την απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων και επέστρεψε για λίγο στην πατρίδα του αλλά και στο... φτωχικό του!

Gallery item 6

Έχοντας κερδίσει εκατομμύρια δολάρια από την πολυετή παρουσία του σε πάγκους του NCAA και του NBA, ο Πιτίνο επένδυσε κατά καιρούς σε αρκετά σπίτια, ένα εκ των οποίων βρίσκεται στο Indian Greek Island στο Μαϊάμι!

Gallery item 7

Μετά από μερικές... περιπέτειες που προέκυψαν μετά την διαμάχη του με το Louisville, ο Πιτίνο διατήρησε το συγκεκριμένο οίκισμα και το απολαμβάνει! 

Η συγκεκριμένη έπαυλη που εκτείνεται σε 12 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και το 2017 είχε βγει στο σφυρί για το ιλιγγιώδες ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων, περιλαμβάνει οκτώ υπνοδωμάτια, 12 τουαλέτες, ασανσέρ, γραφείο, γυμναστήριο και, φυσικά, μία μεγάλη πισίνα. Θεωρείται ως ένα από τα πιο πλουσιοπάροχα και όμορφα σπίτια της περιοχής και το παρακάτω βίντεο μπορεί να σας το επιβεβαιώσει:

Gallery item 9

Gallery item 8

Δεν ξέρουμε αν ο κόουτς έχει σκεφτεί να τοποθετήσει την έπαυλη στο Airbnb, αλλά ένα δωματιάκι για ένα τριήμερο θα ήταν ό,τι πρέπει! Θα του μέινουν άλλα εφτά εξάλλου...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: