1.4.19

Πρωταπριλιάτικες κόντρες...



...της ηγεσίας της ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ

ΒΙΝΤΕΟ...

Ενημερωτική καμπάνια μέσα από το κανάλι της στο youtube, αλλά και από τις σελίδες της στα social media, πραγματοποιεί η ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), «θέλοντας να...
αποκαταστήσει την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη και στις συκοφαντίες του ΠΑΜΕ και με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα όσα πραγματικά συμβαίνουν, ενόψει και του 37ου Συνεδρίου της», όπως ισχυρίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Συνομοσπονδία δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα πέντε βίντεο, υπό τον τίτλο «Τέρμα πια στα ψέματα-Μόνον αλήθειες»:



Με αυτόν τον τρόπο, η ηγεσία της ΓΣΕΕ επιχειρεί να απαντήσει στις κατηγορίες του ΠΑΜΕ που οδήγησαν στη διάλυση των εργασιών του 37ου Συνεδρίου, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Καλαμάτα (14 - 17 Μαρτίου). 

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΜΕ το οποίο δεν αναγνωρίζει ότι συνεδρίασε η ολομέλεια της διοίκησης, όρισε τη δεύτερη «απόπειρα» για διεξαγωγή του συνεδρίου, με «fast track» διαδικασίες (μίας ημέρας) στη Ρόδο, την Πέμπτη 4 Απριλίου. Έτσι, θέλει να αποφύγει τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από τη δικαιοσύνη.

Ωστόσο, το ΠΑΜΕ καλεί σε κινητοποίηση και την Πέμπτη 4 Απρίλη έξω από το ξενοδοχείο «ΡΟΔΟΣ ΠΑΛΛΑΣ», όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το συνέδριο της ΓΣΕ. «Αυτό το συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με συνέδριο εργατικής οργάνωσης», τόνισε ο Γ. Πέρρος, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε το ΠΑΜΕ την Δευτέρα 1/2 (απ' όπου και η παραπάνω φωτογραφία) καταγγέλοντας εκ νέου «τη νοθεία της συνδικαλιστικής μαφίας».

Ως εκ τούτου, το Συνέδριο παραμένει στον αέρα και το συνδικαλιστικό κίνημα σε κλίμα πλήρους εκφυλισμού...

Τ.Γ.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: