30.4.19

Μετά το Λευκό Οικο, το.. Netflix...



...για τo ζεύγος  Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα...

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσαν τα πρώτα πρότζεκτ της συνεργασίας τους με το Netflix. Το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία με την πλατφόρμα streaming το 2018 για να...
παράγει μια σειρά από εκπομπές και ταινίες με την εταιρεία παραγωγής τους Higher Ground.

«Ανησυχώντας για θέματα φυλετικά, ζητήματα δημοκρατίας και πολιτικών δικαιωμάτων και πολλά άλλα, πιστεύουμε ότι κάθε μία από αυτές τις παραγωγές δεν θα έχει σκοπό να ψυχαγωγήσει, αλλά να μας προβληματίσει, να μας εκπαιδεύσει, να μας συνδέσει και να μας εμπνεύσει όλους», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. 

 Συνολικά οι παραγωγές θα είναι επτά και θα απευθύνονται σε ενήλικο, αλλά και παιδικό κοινό. Η λίστα περιλαμβάνει μια ταινία για τον Φρέντερικ Ντάγκλας, τον Αφρο-Αμερικανό κοινωνικό μεταρρυθμιστή, ρήτορα, συγγραφέα και πολιτικό. 

 Θα περιλαμβάνει επίσης μια μεταφορά της διάσημης στήλης των The New York Times σχετικά με θανάτους που δεν έχουν γίνει είδηση στην εφημερίδα. Θα υπάρξει επίσης ντοκιμαντέρ, το οποίο εξετάζει τι συμβαίνει όταν ένας Κινέζος δισεκατομμυριούχος ανοίγει ένα εργοστάσιο στο Οχάιο, αλλά και μια παραγωγή για παιδιά η οποία θα έχει να κάνει με τη διατροφή και την υγεία. 

 «Μας αρέσει αυτή η λίστα γιατί καλύπτει τόσα διαφορετικά ενδιαφέροντα και εμπειρίες, αλλά όλα συνδέονται με ιστορίες που σχετίζονται με την καθημερινότητά μας» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα. Η συμφωνία των Ομπάμα με το Netflix θεωρείται μία από τις πολλές σημαντικές επιτυχίες της πλατφόρμας τον τελευταίο χρόνο.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: