31.10.17

Παίζοντας με την αστυνομία...

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: είτε η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της ή την έχει διαλύσει η κυβέρνηση. Γιατί η...
διαφαινόμενη διαλεύκανση της επίθεσης στο Λ. Παπαδήμο οδήγησε τον Πρόεδρο της ΝΔ να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία. Την στιγμή που τη Παρασκευή θα συζητηθεί στη Βουλή η ερώτηση του για την «ανομία» και την εγκληματικότητα που κατά τον ίδιο δίνουν και παίρνουν.

Η ΝΔ που τώρα συγχαίρει είναι το κόμμα που κατηγορούσε την κυβέρνηση μετά την επίθεση στον πρώην Πρωθυπουργό ενώ τα στελέχη της αναμασούσαν τα βαρετά κλισέ πως ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά με κουκουλοφόρους. Η ΝΔ επίσης απέδωσε στο «κράτος των Εξαρχείων» τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου αλλά τα γεγονότα τη διαψεύδουν.

Η αποστροφή της δήλωσης Μητσοτάκη ότι επιτυχίες σημειώνονται «όταν η ΕΛΑΣ αφήνεται να κάνει τη δουλειά της» είναι μια ατυχής προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Καμιά κυβέρνηση στον κόσμο δεν θέλει την επικράτηση της ανομίας ή της εγκληματικότητας, έσω και μόνο επειδή έχουν πολιτικό κόστος.

Τα θέματα της ασφάλειας δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιούνται για αντιπολιτευτικούς λόγους. Θα το καταλάβει τη Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης, βλέποντας τον Τσίπρα να σημειώνει ένα ακόμη γκολ, από τη πάσα στο άδειο τέρμα που του έδωσε...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: