31.3.16

Συμμετέχει η ΠΟΣΠΕΡΤ στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ...

ΠΟΣΠΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εργαζόμενοι και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλο τη μνημονιακή λαίλαπα που συνεχίζεται και εντείνεται συνέχεια και έχει στόχο τη διάλυση οποιουδήποτε δικαιώματος στη δουλειά και στη ζωή.

Οι...
πιο σκληρές και βίαιες νεοφιλελεύθερες «μεταρρυθμίσεις» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κορυφώνονται με τα μέτρα σφαγείο του αντιασφαλιστικού και αντιφορολογικού νομοσχεδίου που ετοιμάζονται χωρίς ίχνος ντροπής και μέσα από καθημερινές εκπτώσεις εις βάρος των εργαζομένων να φέρουν στη Βουλή.

Τα παράλληλα προγράμματα και οι «παρόλες» της νεομνημονιακής Κυβέρνησης, όπως και οι υποσχέσεις της, δεν γίνονται πιστευτά πλέον από κανένα.

Το τριώδιο πέρασε, οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού, όσο κι αν θέλει η Κυβέρνηση να κρατάει τη μάσκα του αριστερού, πιστεύοντας ότι θα κοροϊδέψει, την προδίδουν όμως οι ακραίες αποφάσεις της και ο ορυμαγδός των μέτρων ενάντια στους εργαζόμενους και την κοινωνία, χωρίς καμιά δικαιοσύνη και ισονομία και συμβάλλει έτσι με όλη της τη δύναμη για την περαιτέρω εξαθλίωσή του λαού.

Όλοι μαζί δυναμώνουμε τη φωνή μας, ατσαλώνουμε την ψυχή μας, δίνουμε πείσμα στις διεκδικήσεις μας και αγωνιζόμαστε ενάντια σε όποιους επιβουλεύονται εμάς και τα παιδιά μας.

Στεκόμαστε δυναμικά αλληλέγγυοι σε αποφάσεις αγώνα και ανατροπής των μέτρων φτωχοποίησης και πρέπει να συμμετέχουμε όλοι στα συλλαλητήρια και στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δίνει το παρόν και τη συμμετοχή της στη μεγάλη διαδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 7 Απρίλη, ώρα 11.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος από την ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε όλους σε συμμετοχή και παρουσία. Να είμαστε όλοι εκεί !

Typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: