1.2.16

Φάμελλος: "Θεατρικό σόου" τα χθεσινά επεισόδια...


Προσχεδιασμένα χαρακτηρίζει τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία προκλήθηκαν στη διάρκεια της εκδήλωσης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών, στη...
Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM" και στην εκπομπή "Καθημερινά" με τη Νικόλ Καζαντζίδου και τον Χρήστο Μάτη.

Τα αποδίδει στην παρουσία "κεντρικών" πολιτικών και συνδικαλιστικών στελεχών από το χώρο της αντιπολίτευσης, που -όπως είπε- προκάλεσαν ένταση και αποχώρησαν χωρίς να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο κ. Φάμελλος καταγγέλλει ακόμα, ότι πριν από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαν ειδοποιηθεί όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας για να καταγράψουν και να μεταδώσουν το "θεατρικό σόου".

Ανέφερε, επίσης, ότι αυτοί που αντιδρούσαν προσπάθησαν στην αρχή να ματαιώσουν την εκδήλωση, στη συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα και χωρίς να ακούσουν τις τοποθετήσεις έκαναν ερωτήσεις και στη συνέχεια αποχώρησαν, προκαλώντας ένταση και επεισόδια.

"Δεν ήταν απλά προσχεδιασμένο, είχε ανακοινωθεί στα μπλόκα ότι θα γίνει παρέμβαση από ντουντούκες· το ξέραμε, μας είχαν ενημερώσει από το προηγούμενο βράδυ και μένα προσωπικά με πήραν τηλέφωνο" είπε ο κ. Φάμελλος και πρόσθεσε: "ειλικρινά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο κινητοποιείται κάποιος, όταν δεν θέλει να κάνει διάλογο για τα αιτήματά του".

Σε ερώτηση, αν συμφωνεί με τις καταγγελίες του υπουργού Γεωργίας για συμμετοχή και ακροδεξιών στοιχείων στα επεισόδια, ο κ. Φάμελλος είπε: "Στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν υπήρχαν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, γιατί γνωριζόμαστε στην περιοχή. Υπήρχαν από πολλούς πολιτικούς χώρους κεντρικά πολιτικά στελέχη που δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ βέβαια και κεντρικοί συνδικαλιστές. Δεν υπήρχαν ακροδεξιά στοιχεία όπως π.χ. στα επεισόδια της έκθεσης Agrotica".

Καταλήγοντας, επανέλαβε ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, είναι να υπάρχει σύνταξη για τους αγρότες ίδια με τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες και για το φορολογικό σημείωσε ότι μέσα στα τρία χρόνια παράτασης που δόθηκαν θα πρέπει να σχεδιαστεί ένα νέο φορολογικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: