1.2.16

Ο Άδωνις υπερασπίζεται (τώρα) το Σύνταγμα...

«Υπάρχει σύνταγμα σε αυτή τη χώρα και κανείς από τους εργαζόμενους στα κανάλια δε θα χάσει τη δουλειά του», είπε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον υπουργό Επικράτειας Νίκο Παππά.

Συνέχισε...
λέγοντας ότι «μπορεί ο κ Παππάς να θεωρεί τον εαυτό του τύραννο αλλά η χώρα παραμένει δημοκρατία δυτικού τύπου».

Προεξόφλησε μάλιστα ότι η απόφαση θα καταπέσει στο ΣτΕ μετά τη βέβαιη προσφυγή των «ενδιαφερομένων».

Όψιμα θυμήθηκε το Σύνταγμα και το ΣτΕ ο αντιπρόεδρος Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης! Αφού με μια νομοθετική πράξη ξεκλήρισε μαζί και με τον πρόεδρό του την ΕΡΤ, όπως και ολόκληρους κλάδους εργαζομένων του δημόσιου τομέα, αφού διέλυσε τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με τις τραγικές συνέπειες που βλέπουμε σήμερα στα νοσοκομεία, αφού με νυχτερινές τροπολογίες ανακλήθηκαν στην πράξη ακόμα και βασικά άρθρα του Συντάγματος, σήμερα κουνάει το δάχτυλο για να μην θιγούν τα συμφέροντα των καταχρεωμένων συγκροτημάτων των καναλαρχών που έχουν αφήσει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους, χωρίς αποζημιώσεις ενώ πολλοί έχουν απλήρωτους για μήνες όσους εργάζονται εκεί.

Ο Γεωργιάδης υπερασπίζεται τώρα το Σύνταγμα για λογαριασμό των 5-6 υπερχρεωμένων επιχειρηματιών με τα θαλασσοδάνεια των 800 εκ. ευρώ (που αν δεν είχαν δοθεί ίσως τώρα να μην κινδύνευαν οι συντάξεις) αλλά δεν παρέλειψε να καταγγείλει το ΣΥΡΙΖΑ για τις επαναπροσλήψεις των φτωχών καθαριστριών. Δεν κοκκινίζουν καθόλου εκεί στο κόμμα της Ν.Δ. με όλα αυτά που ισχυρίζονται;..

Άντα Ψαρρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: