21.11.13

Ο κρυφός μαζοχισμός του Ψυχάρη ...

Ο συγγραφέας  και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε συνέχεια στην βεντέτα με το στέλεχος της Κουμουνδούρου και πρόεδρο του ΔΣ της «Αυγής», Βασίλη Μουλόπουλο.
Μιλώντας την Πέμπτη (21/11) στον...
ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» -στον διευθυντή Βασίλη Χιώτη και στον Νότη Παπαδόπουλο- είπε μεταξύ άλλων για τις γνωστές δηλώσεις Μουλόπουλου («γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ», «βιζιτού» κλπ) εναντίον του:
«Ο Β. Μουλόπουλος είναι ένας άτεγκτος δημοσιογράφος. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Το λέω ως υπόθεση εργασίας, διότι πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι δημοσιογράφοι. Ήταν (στον ΔΟΛ) ένας υποδειγματικός δημοσιογράφος που έλεγε τη γνώμη του, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, δεν νέρωνε ποτέ τις απόψεις του. Το δέχομαι.
Υπόθεση δεύτερη, για να περάσουμε στη συλλογιστική του: όλοι είναι πουλημένοι, όσοι γράφουν..
την άποψή τους και είναι στον ΔΟΛ. Πουλημένα, αργυρώνητα άτομα, τα οποία εκφράζουν τη γνώμη τους μόνον όταν πάρουν οδηγίες συγκεκριμένες και σαφείς για κάθε θέμα. Από τους σκιτσογράφους μέχρι τους υλατζήδες, για το πώς θα στήσουν τις ειδήσεις, είναι όλοι πουλημένοι και αφιερωμένοι σε έναν σκοπό που είναι αυτήν την περίοδο να μην πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία.
Το γεγονός τώρα: ο Β. Μουλόπουλος, ο άτεγκτος αυτός δημοσιογράφος, εργάστηκε επί 20 χρόνια στον ΔΟΛ και ήταν για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Στ. Ψυχάρη. Έγραψε καθημερινά το πολιτικό ρεπορτάζ στην πρώτη σελίδα του «Βήματος» και ξαφνικά, αυτό το γεγονός, μας φέρνει αντιμέτωπους με τις δύο υποθέσεις.
Πρέπει να σκεφτούμε δύο τινά: είτε ο Β. Μουλόπουλος ήταν διεφθαρμένος μέσα στον ΔΟΛ τον καιρό που δούλευε εδώ – και ήταν πολύς, 20 χρόνια – και ξαφνικά είδε το φως το αληθινό και ανένηψε και από ένας διεφθαρμένος δημοσιογράφος έγινε αγνός, άτεγκτος και αδιάφθορος και πήγε και ανέλαβε τον επικοινωνιακό τομέα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η δεύτερη υπόθεση είναι ότι δεν ήταν ποτέ διεφθαρμένος, αλλά για λόγους που χρίζουν ψυχανάλυσης ο Στ. Ψυχάρης, που ήθελε δίπλα του γελωτοποιούς, τζουτζέδες και πουλημένους ρουφιάνους, αργυρώνητους, στην περίπτωσή του έκανε μια εξαίρεση. Είπε ότι όλοι θα είστε διεφθαρμένοι, εκτός από το δεξί μου χέρι, τον Β. Μουλόπουλο. Τον θέλω αδιάφθορο, για έναν κρυφό μαζοχισμό του Στ. Ψυχάρη. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτή τη λογική, διότι η άλλη λογική, ότι ήταν πρώην διεφθαρμένος και άτεγκτος, δεν μας οδηγεί σε καμία δήλωσή του που να έχω σε γνώση μου ότι όταν δούλευε στον ΔΟΛ εξυπηρετούσε συμφέροντα.
Που θέλω να καταλήξω; Ότι με λέει γελωτοποιό, σημαίνει ότι πρέπει να ξέρει τον κλάδο και τον αναγνωρίζει. Δεν λέω ότι είναι ο ίδιος, αλλά ως δεξί χέρι του αφεντικού του φαντάζομαι ότι θα είχε παραστεί σε πολλές οντισιόν γελωτοποιών»

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: