1.1.13

Το αποκαλυπτικό γράμμα του Πάουλο Μασάντο!


Ήθελε όσο τίποτα άλλο να φορέσει την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Έκανε και αυτός τα πάντα, απο την μεριά του, για να ολοκληρωθεί, το καλοκαίρι, η μετακίνησή του, απο την Μονπελιέ. Ο Πάουλο Μασάντο, σαν να ήξερε απο την αρχή, ότι ο ... Θρύλος είναι το λιμάνι της καρδιάς του. Ο Πορτογάλος αρτίστας, είναι αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό και θα κάνει τα πάντα γι αυτό.

Αυτό έγραψε άλλωστε στο πορτογαλικό σάιτ "maisfutebol", σε μια στήλη που έχει καθιερωθεί και στην οποία οι Πορτογάλοι είτε ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές, που εργάζονται στο εξωτερικό, καταθέτουν τις απόψεις τους.

Διαβάστε τα όσα αποκαλυπτικά δήλωσε ο Πάουλο Μασάντο

"Γεια σας φίλοι και αναγνώστες του MaisFutebol, γράφω για σας από την Ελλάδα, επιστρέφοντας μετά από τα ευτυχισμένα Χριστούγεννα που πέρασα με την οικογένεια στην γειτονιά, όπου πάντα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου: Στη γειτονιά Σέρκο στο Πόρτο.

Αυτό είναι κάτι που πάντα γιορτάζουμε εκεί που είναι το πατρικό μου. Είναι σαν ένα σημείο συνάντησης για όλους: για αυτούς που έπρεπε να φύγουν για να εργαστούν στο εξωτερικό και γι αυτούς που παραμένουν εκεί.

Έτσι μπόρεσα να αγκαλιάσω τους αδελφούς μου, τους γονείς μου, τα ξαδέρφια, θείους και τους φίλους. Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα.

Κλείνοντας τον κύκλο του 2012 κι ενώ προετοιμαζόμαστε για το 2013, θέλω να ομολογήσω ότι το 2012 ήταν μια χρονιά που σήμαινε πολλά για μένα.

Ξεκίνησα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό, ενώ κλήθηκα ξανά στην εθνική ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι άλλαξε η ζωή μου εντελώς μετά από λίγα χρόνια στη Γαλλία.

Αντιπροσωπεύω, απο το περασμένο καλοκαίρι, το μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο και τα πάω πολύ καλά.

Δουλεύω με ένα πολύ φιλόδοξο προπονητή - τον Λεονάρντο Ζαρντίμ - Που έχει εμπιστοσύνη σε μένα για να βοηθήσω την ομάδα και τα αποτελέσματα ήταν γενικά αυτά που θέλαμε.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του πρωταθλήματος, έχοντας σε 15 παιχνίδια 12 νίκες και 3 ισοπαλίες, είμαστε στους "16" του Κυπέλλου και συνεχίζουμε στην Ευρώπη, όπου θα παίξουμε με την Λεβάντε για τους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Έκανα και το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου κατάφερα να σκοράρω κιόλας και να κάνω καλά παιχνίδια, βοηθώντας την ομάδα να μαζέψει εννιά βαθμούς, στην φάση των ομίλων. Δεν περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά όπως λένε "Πέσαμε μαχόμενοι" ενώ είχαμε στο πλευρός μας, όπως πάντα, τους οπαδούς μας.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα το ζει κανείς με μια εντυπωσιακή ένταση.

Σε αυτή την «κρίση» για την οποία όλοι μιλούν, όταν έρχεται η στιγμή του ματς, σχεδόν την ξεχνούν. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική.

Γνωρίζω ότι προσφέρουμε και κοινωνικό έργο, διότι για πολλούς ανθρώπους το ποδόσφαιρο είναι το μόνο πράγμα που τους κάνει να ξεχνούν για 90 λεπτά, τις δυσκολίες που μπορεί να περνούν.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, κάνω μια ευχή για το 2013: να είμαστε όλοι αισιόδοξοι και με κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή την πορεία.

Τα ενθαρρυντικά λόγια που άκουσα στην Πορτογαλία τις τελευταίες ημέρες, που ήμουν για τα Χριστούγεννα, με έκαναν να επιστρέψω στην εργασία μου με διπλάσια δύναμη και την επιθυμία να τα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τιμήσω την γειτονιά και την χώρα μου και να την ανεβάσω ψηλά.

Ονειρεύομαι τίτλους, κύπελλα και πρωταθλήματα. Και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να πραγματοποιήσω αυτά τα όνειρα.

Επωφελούμενος αυτό το βήμα, που μου έδωσαν, θέλω να στείλω ένα μήνυμα δύναμης σε όσους είναι άνεργοι. Έχω φίλους και ανθρώπους στην οικογένειά μου, που βρίσκονται σε αυτή την δύσκολη θέση και τους δίνω μια απλή συμβουλή: Να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να επιμένουμε και ποτέ μα ποτέ να μην τα παρατήσουμε.

Η αληθινή δύναμη δεν είναι ποτέ σε πτώση, δυσκολίες συμβαίνουν σε όλες. Ισχυρός είναι αυτός που πάντα προσπαθεί να σηκωθεί απο την "πτώση".

Εύχομαι το 2013 να είναι μια χρονιά με τύχη για όλους.

Φιλιά σε όλους και τα πού σύντομα, ξανά.

ΠΑΟΥΛΟ ΜΑΣΑΝΤΟ"

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: