1.12.12

Εκτός νόμου να τεθεί η "Χρυσή Αυγη" (ΒΙΝΤΕΟ)...


Βενιζέλος: "Κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ"...
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συντακτικού Συνεδρίου, στον πολυχώρο «Αθηναϊς» ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να... τεθεί εκτός νόμου η "Χρυσή Αυγή", ενώ πέρασε στην αντεπίθεση, με αφορμή την κριτική που του ασκείται από στελέχη του κόμματος για τη στρατηγική που ακολουθεί η παράταξη.
Εκανε λόγο για 4-5 πρόσωπα τους οποίους αποκάλεσε «κηπουρούς κι αλεξιπτωτιστές», που υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχουν και οι υπεργολάβοι της εσωτερικής υπονόμευσης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν μετέχουν στις διαδικασίες ούτε έχουν το θάρρος να δηλώσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ασχολούνται μόνο με το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ» τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος.
Και πρόσθεσε: «Γρήγορα επανήλθαν στο έργο τους. Υπάρχουν 4-5 πρόσωπα αυτής της κατηγορίας, τετιμημένα του παρελθόντος, κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές που τους τελευταίους πολλούς μήνες δεν έχουν πει ποτέ τίποτα το θετικό για το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας κινούμενος υπαινιγμός. Κάθε παρουσία τους προνομιακή με άνεση χρόνου και χώρου στα μέσα ενημέρωσης είναι ένα πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ βρέξει χιονίσει. Ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι και να απασχολεί τον πολίτη ό,τι υπεύθυνο και σοβαρό και να ‘χουμε πει και να ‘χουμε κάνει».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Υπονομεύουν λοιπόν την παράταξη και στη συνέχεια ολοφύρονται για την προβληματική κατάσταση της παράταξης στην οποία θεωρούν ότι ανήκουν. Είναι οι μητροκτόνοι που ζητούν την επιείκεια του δικαστήριου επειδή είναι ορφανοί. Εμείς, εσείς είστε η παράταξη και κανείς δεν μπορεί να σας απαξιώνει ή να σας χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για τη μικρή, προσωπική του στρατηγική».


Δεν υπάρχουν σχόλια: