4.2.12

Ο Μιχελάκας διέψευσε στον αέρα, όσα ο ίδιος είχε διοχετεύσει...

... νωρίτερα, στη Μαρία Σπυράκη...
Ταραχή στη Συγγρού προκάλεσε το ρεπορτάζ της Μαρίας Σπυράκη, που στηριζόταν κυρίως σε πληροφορίες που είχε από τον εκπρόσωπο Τύπου, Γιάννη Μιχελάκη.
Ο Σαμαράς έβαλε το Μιχελάκα να βγει στο τηλέφωνο και να διαψεύσει τον εαυτό του.
Δεν...

κάνει πίσω η Ν.Δ. , όπως είπε η κυρία Σπυράκη, στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Αποτελεί για 'μας κόκκινη γραμμή.
Η Σπυράκη, πειραγμένη, χαμογέλασε ειρωνικά και πήγε να απαντήσει στο Μιχελάκα, αλλά αυτός είχε κλείσει το τηλέφωνο και είχε γίνει λαγός.
Αντ' αυτού, ανέλαβε να τη "νουθετήσει" η Τρέμη, η οποία δεν επέτρεψε στη δημοσιογράφο να διατυπώσει τις αντιρρήσεις της και να αναφερθεί στις πηγές της, λέγοντάς της, "Μαρία, μας είπε ο κύριος Μιχελάκης πως δεν είναι έτσι. Και είμαστε ευτυχείς γι' αυτό" .
Η Σπυράκη, βγαίνοντας από το στούντιο, δέχτηκε την επίπληξη και του διευθυντή ειδήσεων του σταθμού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, που όπως και η Τρέμη, πίστεψε το Μιχελάκα κι όχι, τη δημοσιογράφο του.
Πάρα ταύτα, η Σπυράκη επέμενε κι ανέφερε στον Κίτσο τις αξιόπιστες πηγές της, από τις οποίες άντλησε τις πληροφορίες της. Μία απ' αυτές ήταν ο ίδιος ο Μιχελάκας! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: