23.11.11

O Karl Lagerfeld γίνεται αρχισυντάκτης της metro ...


Ο Karl Lagerfeld, το θρυλικό fashion icon, που πάντα τολμά σε μία ενδιαφέρουσα συνεργασία, θα γίνει ο global αρχισυντάκτης όλων των εφημερίδων της Μetro παγκοσμίως, στις 7 Φεβρουαρίου!

«Δεν... το έχω ξανακάνει ποτέ πριν και η πρόκληση της metro είναι κάτι που μπορώ να φανταστώ. Η metro είναι πολύ κοντά στο mood της εποχής», δήλωσε ο Lagerfeld.
Προκλητικά σχόλια O διάσημος σχεδιαστής θα επιμεληθεί όλες τις εκδόσεις της Μetro παγκοσμίως.

Ως μέρος του project, θα δημιουργήσει μία σειρά συλλεκτικών σκίτσων, απεικονίσεων και στηλών, ενώ θα επιλέξει και θέματα που θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα και θα κάνει τα εμφανώς προκλητικά σχόλιά του για την ειδησεογραφία της ημέρας.

Η έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από guest εμφανίσεις επωνύμων και προσωπικοτήτων της μόδας από τον κόσμο του Karl.
Η συνεργασία αυτή είναι ακριβώς μια από τις διάφορες κινήσεις που έχει κάνει ο δημιουργικός διευθυντής της Chanel και του Fendi προς τη... δημοκρατία της μόδας πρόσφατα.

Η συλλεκτική έκδοση θα βγει μόλις λίγες εβδομάδες αφού ο Lagerfeld λανσάρει τη νέα του σειρά σε χαμηλή τιμή, με το όνομα «Karl».
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: