3.8.11

PROTON BANK SCANDAL Αγχωμένος ο Πολ Τόμσεν τηλεφώνησε ακόμη και στη Σοφία Δήμτσα...



http://kourdistoportocali.
Στο γραφείο της Γερμανίδας καγκελαρίου ο καυτός φάκελος!

Από τον Ιωσήφ Ρουμελιώτη
-«Thomsen IMF», έγραφε η ένδειξη στην οθόνη του κινητού της Σοφίας Δήμτσα ώσπου εκείνη να πατήσει το κουμπί της αποδοχής.

Αγχωμένος ο blue eyes Πολ (Τόμσεν) του ΔΝΤ κάλεσε την συντάκτρια του Μεγάλου Καναλιού-για την οποία έχει τις καλύτερες συστάσεις από τον Προβόπουλο της Τραπέζης της Ελλάδας, (ο οποίος... ενέκρινε την εξαγορά της Proton Bank από την Πειραιώς στον Λαυρεντιάδη) αναζητώντας περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες για το Proton Bank scandal αλλά και εχεμύθεια σχετικά με την επικοινωνία.

Η υπόθεση της Proton Bank, έχει σοκάρει τα υψηλά κλιμάκια του Ταμείου αλλά και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.

Υψηλόβαθμα στελέχη των δύο Οργανισμών αντιμετωπίζουν με καχυποψία τους χαμηλούς τόνους- στα όρια της συγκάλυψης- όσο αφορά την ενημέρωσή τους από υπεύθυνες κυβερνητικές πηγές της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποδέκτης διερευνητικών τηλεφωνημάτων για την πορεία και το βάθος της υπόθεσης, ήταν και ο πρώην υπ. Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Φάκελος για την υπόθεση Proton Bank Scandal, βρίσκεται ήδη και στα γραφεία της Γερμανίδας Καγκελαρίου.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές παρότι η κυβέρνηση και τα εξαγορασμένα ΜΜΕ επιχειρούν να την συγκαλύψουν.

Οι πρεσβείες των ευρωπαικών χωρών στην Αθήνα έχουν ήδη ενημερώσει τις κυβερνήσεις τους και οι ευρωπαίοι ηγέτες δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τις μεθοδεύσεις της «χρεοκοπημένης» ελληνικής κυβέρνησης.

Στο μεταξύ η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα το οποίο αντιμετωπίζει με καχυποψία τις προσπάθειες για επαναγορά των ελληνικών ομολόγων.

Το σκάνδαλο της Proton Bank αποκαλύπτει τη νοσηρότητα του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, εκτιμούν διεθνείς αναλυτές.

Αυτό εξηγεί και ως ένα βαθμό την καταβαράθρωση του Χρηματιστηρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: