27.2.10

Ο Κουρής και οι άλλοι....

Αυτοί είναι οι επιχειρηματίες που θα κυνηγήσει η κυβέρνηση και εμπλέκονται σε σκάνδαλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Οι αποκαλύψεις για τις εμπλοκές επιχειρηματιών και προσώπων υπεράνω υποψίας(παλαιότερα ίσως) σε απάτες και οφειλές στο δημόσιο συνεχίζονται από το troktiko.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της κυβέρνησης και των ελεγκτικών μηχανισμών είναι 5 επιχειρηματίες οι οποίοι δέχονται στενό μαρκάρισμα για υποθέσεις τους που ακόμα εκκρεμούν αν και έχουν περάσει αρκετά μεγάλα διαστήματα από την τέλεση του (πιθανού) αδικήματος.

Οι επιχειρηματίες είναι οι: ...

1). Ραπτόπουλος Γιάννης(ιδιοκτήτης express service)για χρέη προς το δημόσιο(ΙΚΑ) που φθάνουν τα 40 εκ. ευρώ και με ομολογία του ιδίου σε έντυπα γεγονός που επισπεύδει τις διαδικασίες καθώς εξέθεσε ένα ολόκληρο κράτος-μπάχαλο.

2). Κουρής Γιώργος(εκδότης - επιχειρηματίας)ομολόγησε ότι έχει εμπλοκή στα εικονικά τιμολόγια επί εποχής Αθανασούλη και μετά ανασκεύασε. Δύο αντιφατικές εκθέσεις και το πρώτο ακυρωθέν πρόστιμο των 50 εκ. ευρώ είναι στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Ο Κουρής δεν θα μείνει τόσο ήσυχος λένε καλά πληροφορημένες πηγές αφού θα εκτεθεί όλη η κυβέρνηση μετά την αυτοκτονία του εφοριακού που ήταν αναμεμειγμένος στην υπόθεση.

3). Επιχειρηματίας Nammos(Μύκονο) με την υπόθεση της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου όπου δεν έκοψε κανένα εισιτήριο σε 1.500 άτομα! Καραμπινάτη φοροδιαφυγή.

4). Αγούδημος Γεράσιμος(εφοπλιστής)για οφειλές στο δημόσιο πάνω από 20 εκ. ευρώ αλλά και χρέη σε υπαλλήλους και καράβια που... πτώχευσαν.

5). Ψωμιάδης Παύλος(επιχειρηματίας) η πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550 εκ. ευρώ προς το δημόσιο αποτελεί κακούργημα και η δικαιοσύνη ήδη τον έχει διπλώσει σε μια κόλλα χαρτί.

Αυτές είναι οι πρώτες περιπτώσεις γιατί υπάρχουν και άλλες...
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: