1.4.09

Ο Γιάννης, η Ελένη και ο Ant1...

Τολμηρό από πλευράς Ant1 η πρωταπριλιάτικη φάρσα του να αφορά στην επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ». Προφανώς πρόκειται για διακαή πόθο, σίγουρα όμως υποδηλώνει άνεση που «φωτογραφίζει» και την αγαστή συνεργασία αλλά και εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο Γιάννης Λάτσιος από τον σταθμό του Αμαρουσίου.
Η στάση του διευθυντή προγράμματος του σταθμού στην επιλογή της Βίκυς Καγιά και συγκεκριμένα η διακριτικότητα που κράτησε στη διαδικασία, δείχνει τουλάχιστον άνθρωπο ακέραιο και σοβαρό. Άλλωστε η...
επιλογή του προσώπου της παρουσιάστριας του «Πρωινού Καφέ» έγινε από κοινού με τον γενικό διευθυντή, Γ. Λεβέντη, μετά από υπόδειξη του Θ. Κυριακού. Η παρουσία του Γιάννη Λάτσιου στη διεύθυνση προγράμματος του Ant1, έχει ταυτιστεί με την εξοικονόμηση πόρων, αλλά και την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο σταθμός για τα νεανικά κοινά. Τέλος, να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου με το κανάλι του Αμαρουσίου εκτός του ότι είναι αυστηρά δεσμευτικό και για τις δύο πλευρές, λήγει το 2010.
Από Ενημέρωση24

Δεν υπάρχουν σχόλια: