10.6.24

Ξεκίνησε η εποχή Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ...Τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, παρουσίασε ο απερχόμενος Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε γνωστοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει με σχετική του δήλωση...

Παρουσιάζοντας, λοιπόν, τον Μ. Ηλιόπουλο, ο Δ. Μελισσανίδης εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια, ενώ ανέφερε πως στην απόφασή του να αποχωρήσει διαδραμάτισε ρόλο «και η ηλικία και η υγεία».

Συγκεκριμένα, ο Δ. Μελισσανίδης ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Επέλεξα το Μάριο γιατί ξέρω τις δυνατότητες του. Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια. Θα είμαι δίπλα του στα πρώτα του βήματα. Παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, όλο το αθλητικό κέντρο, τα μουσεία μας και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας που θα επαναλάβω ότι ανήκει στον ερασιτέχνη. Μέσα σε όλη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι πρέπει να αποπερατώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και ό,τι άλλο χρειαστεί Ας μην κρυβόμαστε αλλά... Και η ηλικία και η υγεία... Όλα τα στελέχη είναι Ταλιμπάν και θα είναι δίπλα του γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια. Ο προπονητής μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Δεν σας κρύβω ότι ο Αλμέιδα έχει γνωρίσει ήδη τον κύριο Ηλιόπουλο.»


Από την πλευρά του, ο νέος ιδιοκτήτης δεσμεύθηκε πως «θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψη μου... γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό».

Συγκεκριμένα, ο Μ. Ηλιόπουλος ανέφερε: «Μεγάλη τιμή, μεγάλη ημέρα σήμερα, στον... ναό της ΑΕΚ. Αυτόν τον... ναό μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να τον τελειώσει με όλα όσα συνέβησαν και όλες τις τρικλοποδιές που δέχτηκε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, μια χαρισματική φυσιογνωμία και ένας κολοσσός που θα μείνει στην Ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ. Μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει την ΑΕΚ η οποία , όπως μου έλεγε συχνά, είναι ένα από τα παιδιά του. Προσωπικά έχω δεσμευτεί ότι έχω όραμα και για τις ακαδημίες και είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, κάτι που δεν ειναι σύνηθες στην Ελλάδα, πλην εξαιρέσεων». 

»Πάντα στη ζωή μου επεδίωκα την επίτευξη του οράματος. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει κάποια από αυτά που οραματίστηκα. Με τη seajet ξεκινήσαμε σα μικρή εταιρία και σήμερα είναι ο βασικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας για τον εισερχόμενο τουρισμό. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά να είμαι αρχιστράτηγος στη δύσκολη μαχη που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας και η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία. Είναι συνδεδεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψη μου, το είναι μου, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό. Ζήτω η ΑΕΚ !».

Δεν υπάρχουν σχόλια: