12.9.19

Φτιάχνει ταινιοθήκη με… Ιστορία η Cosmote TV...

Με πρόγραμμα υψηλού επιπέδου και αυτήν τη σεζόν το Cosmote History HD. Ίσως πρόκειται για το πιο πετυχημένο σχέδιο της Cosmote TV, καθώς από το 2016, όταν και ξεκίνησε η...
μετάδοσή του, κατάφερε να δημιουργήσει την ταινιοθήκη της Cosmote. 

Στο κανάλι έχουν προβληθεί περισσότερα από 80 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ ή σειρές ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή ή συμπαραγωγή Cosmote TV, και περισσότερα από 1.000 τίτλοι ντοκιμαντέρ με την υπογραφή καταξιωμένων ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Όλες οι νέες σειρές ντοκιμαντέρ, που έρχονται στο Cosmote History HD από τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά με την προβολή τους στο κανάλι θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία Cosmote TV Plus. Επίσης, το πρώτο επεισόδιο κάθε νέας παραγωγής ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται ταυτόχρονα με το Cosmote History HD στο επίσημο κανάλι της Cosmote TV στο YouTube. 

Στο πρόγραμμα του 2019 ξεχωρίζει η πρεμιέρα της πρώτης δραματοποιημένης σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», που αφορά τον πρώτο κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας και τη διεθνή πολιτική του δράση, ενώ από τις 23/9 επιστρέφει και η δημοφιλής σειρά παραγωγής Cosmote TV «Μηχανή του Χρόνου», με τον δημοσιογράφο Χρήστου Βασιλόπουλο. 

Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα προβληθούν επίσης οι παραγωγές «Το κάλεσμα των μαρμάρων», με θέμα την αναζήτηση των ελληνικών αρχαιοτήτων και τη σημασία της διασποράς τους στον δυτικό κόσμο, και η σειρά ντοκιμαντέρ «Ο μεγάλος πόλεμος – Μακεδονικό μέτωπο (1915 – 1918)»...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: