10.9.19

Επίτροποι και υπότροποι...

*** Εντύπωση έκανε η παρουσία της Φώφης Γεννηματά στη ΔΕΘ και η επιλογή της να εμφανιστεί ντυμένη στα κατακόκκινα. Ή την έχει κερδίζει το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα ή...
θέλει σημειολογικά να εμφανιστεί η ίδια ως μια μεγάλη κόκκινη κάρτα σε όσους την αμφισβητούν.

*** Αντιδρούν οι αρχαιολόγοι στις εξαγγελίες Μητσοτάκη για το μετρό Θεσσαλονίκης, Άκου εκεί θράσος! Που θα καθόμαστε να ρωτάμε και τους αρχαιολόγους για τα αρχαία την ώρα που υπάρχουν τοπικοί παράγοντες, βουλευτές και παρατρεχάμενοι που έχουν αποκρυσταλλωμένη άποψη.

*** Όλοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη της Χρυσής Αυγής δηλώνουν ότι τυχαία βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν, κανείς δεν ήξερε κανέναν, κανείς δεν ήταν μέλος κι αν ήταν μέλος έγινε… κατά λάθος. Τελικά στη Χρυσή Αυγή το πιο δυνατό της τμήμα θα πρέπει να ήταν αυτό των… πουλερικών.

*** Ο Τσαβούσογλου έκανε ένα προκλητικό σόου στην Αμμόχωστο, καθώς ο Ερντογάν τις Δευτέρες παίρνει ρεπό στις προκλήσεις.

*** Ο Γιάννης Βρούτσης μας διαβεβαίωσε ότι όλα γυρνούν υπέρ των εργαζομένων, με δικές του παρεμβάσεις. Αφού είναι έτοιμος να βγει στο δρόμο και να φωνάζει «Υπουργός- εργατιά, μια φωνή και μια γροθιά»...

Δημήτρης Σούλτας
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: