25.9.19

«Σφραγίδα» στήριξης Ιβάν σε Φερέιρα...

Κατά την διάρκεια της Τετάρτης, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμένεται να συγκαλέσει σύσκεψη, μέσω skype, ανάμεσα σε στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αλλά και παρουσία του προπονητή της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το...
SDNA, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει θέμα από την Πορτογαλία για τον 40χρονο τεχνικό, δεδομένου πώς αποτελεί τον νούμερο ένα υποψήφιο προκειμένου να αναλάβει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει σαφές πώς δεν ενδιαφέρονται να μπουν σε διαπραγματεύσεις, θέλοντας να ξεκόψουν αυτόματα κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος.

Το ζήτημα που προέκυψε και αφορά τον Άμπελ Φερέιρα, αναμένεται να απασχολήσει και την σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να δίνει και επίσημη μορφή στην στήριξη αλλά και στην απόφαση που πάρθηκε για εκείνον.

Στις τάξεις του Δικεφάλου, δεν προτίθενται να τον αφήσουν να φύγει δεδομένου πώς επένδυσαν στο πρόσωπό του, εκπόνησαν ένα συγκεκριμένο πλάνο με ορίζοντα τριετίας και είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν το εν λόγω πρότζεκτ μέχρι τέλους.

Κάτι που θα γίνει σαφές και δια στόματος του Ιβάν Σαββίδη δεδομένου πώς η σύσκεψη που συγκάλεσε αφορά κυρίως τον Πορτογάλο τεχνικό...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: