29.9.19

Ο άνθρωπος του Κυριάκου...



"Eίναι το μάτι και το αυτί του Μητσοτάκη". Ο υπουργός Επικρατείας της ΝΔ, Γιώργος Γεραπετρίτης, ξέρει πολλά και κινείται (βεβαίως βεβαίως) στην γραμμή του κόμματος. 
 Ο Αυτιάς (ΣΚΑΙ) τον...
ρώτησε (αν θα δοθεί παράταση) για ΕΦΚΑ: "Ανοίξαμε την πόρτα, αλλά δεν θα ανοίξουμε και τα παράθυρα". Η παράταση θα είναι ολιγοήμερη. Είμαστε ένα κόμμα που τιμούμε την συνέπεια (αλίμονο), είπε. 

Για προεκλογικές εξαγγελίες«Εχουμε νέο μοντέλο διακυβέρνησης που στηρίζεται πρωτίστως στην ασφάλεια των πολιτών  ώστε να οργανώνουν τη ζωή τους χωρίς αιφνιδιασμούς τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην υψηλή πολιτική». 
«Δε θα αιφνιδιάσουμε τον κόσμο με νέους φόρους είχαμε μελετημένο κοστολογημένο πλάνο με τις χειρότερες δυνατές προβλέψεις για να διασφαλίσει απόλυτο μαξιλάρι στα πράγματα».

Όπως επισήμανε, «όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες υλοποιούνται σταδιακά σε ένα διεθνές περιβάλλον στο οποίο οι οικονομικοί δείκτες υποχωρούν… «Μολονότι βρισκόμαστε σε σχετική ύφεση στο διεθνές περιβάλλον στη χώρα μας συμβαίνει το αντίθετο» πρόσθεσε.

Για Τουρκία: «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν υα υπάρξει καμία υποχωρητικότητα σε ό,τι αφορά τα ζητήματα αρχής της εθνικής μας πολιτικής τόσο στην Κύπρο όσο και στο Αιγαίο».
«Η τουρκική κυβέρνηση φαίνεται να χρησιμοποιεί τις διμερείς σχέσεις στα ελληνοτουρκικά ώστε να αποκτήσει διπλωματικά ερείσματα στην Ευρώπη για τα αιτήματα που έχει αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: