5.9.19

Μα κοντοσούβλι ρε Τσίπρα;...


Μια ακόμη «συγκλονιστική αποκάλυψη» έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Βηματοδότης, για να μας αποδείξει - για άλλη μια φορά - ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «καλύτερος» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η γνωστή παραπολιτική στήλη του Βήματος, δίνοντας τη μάχη του ρεπορτάζ έξω ή ίσως και...
μέσα από το Μαξίμου, έπιασε αυτή τη φορά... λαβράκι. Σαν αυτό που πρέπει να τρώνε οι «σωστοί» πρωθυπουργοί, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι λοιπόν, όπως μας ενημέρωσε, όταν ο πρωθυπουργός μας πεινάσει και η σύζυγός του Μαρέβα βρίσκεται στο σπίτι - όπου πρέπει να είναι οι γυναίκες, όπως ο ίδιος έχει πει– ενώ εκείνος είναι στο Μαξίμου, προτιμά να τρώει ψάρι και όχι τίποτις κοντοσούβλια, όπως έκανε ο προκάτοχος του, Αλέξης Τσίπρας.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Βηματοδότης:

«Εμαθα λοιπόν ότι τα ντελίβερι πήραν φωτιά το τελευταίο διάστημα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Πάνε κι έρχονται και τα φαγητά μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Οι περισσότεροι προτιμούν τις… "Ορνιθες" στο Κολωνάκι για κοτόπουλο στη σούβλα και για μπιφτέκια από κοτόπουλο. Επέλεξαν τις "Ορνιθες" γιατί βρήκαν την ονομασία αυτού του μαγαζιού κάπως πιο κουλτουριάρικη. Αλλωστε, όπως μου είπαν, θυμίζει και τους… Ορνιθες του Αριστοφάνη (λέμε τώρα).

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα ή, για να ακριβολογήσω, τρώει πολύ ελαφριά και προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του. Αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι, όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα "Νικήτας" στου Ψυρρή».

Και επειδή δημοσιογράφος χωρίς ντοκουμέντα δεν είναι δημοσιογράφος, ο συντάκτης του Βηματοδότη παρουσιάζει και τα αποδεικτικά στοιχεία.

«Η προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια ήταν εμφανής. Στα Τζουμέρκα, όπου πήγε φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι και έδωσε τη φωτογραφία αυτή στη δημοσιότητα», αναφέρει η στήλη, για μια φωτογραφία του πρωθυπουργού από ένα προσωπικό ταξίδι που έκανε το 2003.

Μα κοντοσούβλι ρε Τσίπρα; Των «αρίστων» τα παιδιά πριν πεινάσουν παραγγέλνουν ψάρι από το Κολωνάκι...

Κι ενίοτε μας βαφτίζουν και το ψάρι... κρέας, όπως έγινε για παράδειγμα με τις προεκλογικές υποσχέσεις τους για τη μειωση των πλεονασμάτων...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: