9.2.19

Στρατόπεδο συγκέντρωσης «αρίστων»...


...θέλει να κάνει τώρα την ΕΡΤ ο Μπογδάνος.
ΒΙΝΤΕΟ...

Νέα επίθεση κατά της  δημόσιας τηλεόρασης έκανε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που προσπάθησε να μαζέψει τα τανκς από την ΕΡΤ και να τα αντικαταστήσει με...
στρατόπεδο συγκέντρωσης «αρίστων».

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για απερισκεψία και πήρε την ευθύνη του like του σε ακροδεξιό σχολιαστή στο Twitter που έλεγε ότι περιμένει ένα τανκ να γκρεμίσει την ΕΡΤ εδώ και τέσσερα χρόνια και της απάντησής του «ψηφίστε σωστά και το έχουμε!», αλλά έκανε γνωστό το νέο του σχέδιο για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, όταν η ΝΔ, με την οποία όπως όλα δείχνουν θα πολιτευθεί, έρθει στην εξουσία.


«Η ΕΡΤ θέλει κλείσμο, όχι γκρέμισμα. Θα μπορούσε να γίνει μια φοβερή ακαδημία όλων των σχολείων για τους Αριστούχους, να γινόταν φοβερό campus για τους Άριστους που κλείνει τα σχολεία τους ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

«Δεν έχω κανένα λόγο στο τέλος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έχω πληρώσει 1,2 δισ., όσο οι συντάξεις, όσο πουλήθηκε η Μακεδονία για να τρώνε οι 6.000 κηφήνες της ΕΡΤ» σχολίασε επίσης.



Ο κ. Μπογδάνος στη συνέχεια της εκπομπής δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον οποίο και χαρακτήρισε «ανώμαλο κομουνιστή με εξουσία».




tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: