13.2.19

«Ψήνονται» αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο...

Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στην οποία θα παρευρεθεί στο Μόναχο, προκειμένου να βραβευτεί μαζί με τον Ζόραν Ζάεφ, μπορεί να σημάνει και αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι...
πληροφορίες του newpost.gr αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός από την εβδομάδα που έρχεται να προχωρήσει στην πλήρωση των θέσεων στα κενά που θα δημιουργηθούν στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στο υπουργείο Εργασίας από την αποχώρηση της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νάσου Ηλιόπουλου λόγω της διεκδίκησης των δυο μεγάλων δήμων της χώρας.

Από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει σε αλλαγές θεωρείται πολύ πιθανό να αφήσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών με επικρατέστερο τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Θα επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρα να ανακατέψει περισσότερο την «τράπουλα» και με εσωτερικές μετακινήσεις να βάλει και νέα πρόσωπα στο υπουργικό συμβούλιο; Κανείς δεν γνωρίζει αυτή την ώρα πως θα κινηθεί κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά με μόνο σίγουρο πως θα είναι το τελευταίο «φρεσκάρισμα» που θα κάνει πριν από την προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός την Πέμπτη θα συγκαλέσει στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: