27.2.19

Οι αμφιβολίες και οι ...αποδείξεις

Από το νέο του μετερίζι, αυτό της «Γέφυρας», μιλά πλέον ο Νίκος Μπίστης και εξηγεί γιατί η πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να έχει ληφθεί νωρίτερα.

«Δεν μπορούσε να γίνει το 2015 για παράδειγμα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζί, όχι μόνο με τον...
Καμμένο, αλλά ήταν μαζί και με την Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη. Λοιπόν, το πρώτο εξάμηνο δεν μπορούσε να γίνει, ήταν και μία πολιτική γραμμή, ειπώθηκε ότι ήταν αυταπάτες, εγώ λέω ότι ήταν και λάθη μαζί, άρα δεν μπορούσε να γίνει τότε», είπε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όσο για μετά, μια και έχουν περάσει τριάμισι χρόνια έκτοτε, υποστήριξε ότι υπήρχε ένα διάστημα που «έπρεπε να δούμε, αν αυτή η στροφή είναι πράγματι ειλικρινής, αν πραγματικά δηλαδή το γεγονός ότι μας λέγανε στο αυτί ότι έχουμε τον Καμμένο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε και τίποτα άλλο, γιατί με ποιον άλλο να στηριζόμασταν». 

Και ξαφνικά, καθώς φαίνεται, οι άνθρωποι που συναποτελούν τη «Γέφυρα», είδαν το ...φως, όταν τα λεγόμενα των κυβερνώντων απεδείχθησαν. Διότι κατά τον κ.Μπίστη, απεδείχθησαν, όταν «σε ένα κορυφαίο θέμα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο δεν τους εμπόδισε, αλλά αποτέλεσε και τη βάση για να φύγει ο Καμμένος από τη μέση»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: