3.2.19

«Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας»...


...λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Τη διαφοροποίησή του από τον πρωθυπουργό και από τις πολιτικές που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας και η σημερινή κυβέρνηση, επιχείρησε να περικλείσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη φράση «Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας». 

Σε...
σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Ν.Δ. στο Καρπενήσι, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τα στελέχη του κόμματός του «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και «να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι» καθώς όπως είπε «είναι αυτοί που λένε όλοι το ίδιο είστε και ότι εσείς έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους». Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «η απάντηση είναι όχι δεν είμαστε το ίδιο...».

Για ακόμα μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε βέβαιος για νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές, ενώ επανέλαβε πως όταν πάρει την εξουσία θα μειώσει τους φόρους και την ανεργία. 

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα», είπε και πρόσθεσε πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές».

Εξάλλου, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Ν.Δ. θα πάρει τη μονοεδρική της Ευρυτανίας και ζήτησε από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: