27.2.19

Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον Αυγενάκη...

ΒΙΝΤΕΟ

Όχι μόνο δεν υπήρξε η παραμικρή αποδοκιμασία/αποκήρυξη/καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη από τη Νέα Δημοκρατία, στο...
άκουσμα της ενοχής του και της επιβολής 28 μηνών φυλάκισης με αναστολή για παιδεραστία, αλλά προβεβλημένα στελέχη της υπερασπίζονται τον εξ απορρήτων σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που πήγαν στη δίκη ως μάρτυρες υπεράσπισης, και ο Λευτέρης Αυγενάκης σφυρίζει αδιάφορα στις κατηγορίες. Σε πάνελ βραδινής εκπομπής της ΕΡΤ ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «σκευωρία», την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε πρωτόδικα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας όμως ότι «σέβεται την απόφαση του Δικαστηρίου».

«Επειδή τον ξέρω προσωπικά δεν πιστεύω τίποτε από όλα αυτά. Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και την στηρίζουμε. Ο κ. Γεωργιάδης, υπήρξε ένας από τους εθελοντές που υποστήριξαν τον κ. Μητσοτάκη επί τρεις μήνες, όταν διεκδικούσε την προεδρία του κόμματος. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μερικές μέρες μετά την ανάληψη της αρχηγίας από τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης επέλεξε να αποχωρήσει από οποιαδήποτε συμμετοχή στη λειτουργία του κόμματος. Δεν είχε ούτε έχει οργανική θέση στο κόμμα», είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης, διάβασε σημεία του νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα, «για προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας» από δημόσιο οργανισμό, ενώ άσκησε κριτική κατά του Μεγάρου Μαξίμου που έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ονομαστικά σε μάρτυρα υπεράσπισης.

Ο κ. Σκουρλέτης ρώτησε τον κ. Αυγενάκη, εάν ο ίδιος θα πήγαινε μάρτυρας σε υπόθεση παιδεραστίας. «Δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση», απήντησε ο κ. Αυγενάκης...


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: