2.2.19

Αυτή τη «διαρροή» ποιος την έκανε;...

Twitter
Μια ανάρτηση στο Twitter του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του Μαξίμου ενώ ένα δεύτερο tweet του βουλευτή της Ν.Δ....
έφερε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου.

Πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό χαρακτηρίζει το πρωθυπουργικό Γραφείο την «προσωπική επιλογή» να είναι αντιπρόεδρος του κόμματος ένας «απόκληρος του ΛΑΟΣ» που αναπαράγει ψεύδη και χυδαιότητες, θέτοντας το ερώτημα στον Κ. Μητσοτάκη αν υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» του Αδ. Γεωργιάδη.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε αναπαράγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία... «απίστευτη αποκάλυψη».




Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού,σημειώνει, ότι είναι «πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η Ν.Δ. δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο. Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως "προσωπική επιλογή" έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων».

Καταλήγοντας, τονίζεται: «Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;»

Το δεύτερο tweet
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε με δεύτερο tweet δικαιολογώντας την πρώτη ανάρτηση με... διαρροές του Π. Καμμένου



Απάντηση του Π. Καμμένου
Η αντίδραση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν άργησε να έρθει. Μέσω Twitter, ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας...» απαντώντας στον Αδ. Γεωργιάδη πως «αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς».



Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σχολιάζοντας την ανάρτηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛΛ., ανέφερε: «Μάλλον τα βρήκανε με τον Αλέξη και κρατάει την ΚΟ του ο Πάνος όπως καταλάβατε...εκτός και αν δεν τον ακούσαμε όλοι να εκβιάζει δημοσίως τον Τσίπρα προχθές ότι αν κάνει πόλεμο δεν προλαβαίνει ο Τσίπρας την παρέλαση...έπιασε λοιπόν ο εκβιασμός! Κόζα Νόστρα». 


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: